چای لاهیجان
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای ایرانی
<p>برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استانهای گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغهای چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>
-
چای لاهیجان
<p>چای محبوبترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بینظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام میرسد.</p> <p>لاهیجان مهمترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب میشود و دارای کشتزارهای وسیع بوتههای چای بر تپه ماهورهای آن و کارخانههای چای است. این شهر به دلیل زمینهای حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی میباشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استانهای گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید میکنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال میشود.</p>