کشاورزان
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت خرمای زاهدی
<p>کشاورزان و نخلداران روستای «طلحه» از توابع بخش بوشکان شهرستان دشتستان در استان بوشهر، در فصل پاییز مشغول برداشت خرمای زاهدی میشوند. خرمای زاهدی که در ایران به نام «قصب» نیز شناخته میشود، میوهای بیضی شکل، کشیده با انتهای باریک و نوک تیز است. این میوه در مراحل مختلف رشد به رنگهای زرد، قهوهای روشن و قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ دیده میشود.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
برداشت انگور در بوانات
<p>میوه انگور در اواخر فصل تابستان و اوایل فصل پائیز به ثمر میرسد و آماده برداشت میشود. شهرستان بوانات در شمال شرقی استان فارس و در فاصله ۲۴۰ کیلومتری شهر شیراز یکی از مناطق مشهور در تولید انگور و کشمش در کشور است. انگور بوانات بدليل قابليت انبار داری و حمل و نقل، يكی از محصولات صادراتی مهم استان به حساب میآيد و بعنوان محصول سالم به كشورهای شمال حوزه دريای خزر و ساير استان هاي كشور صادر میشود. از مهم ترین و عمدهترین ارقام انگور در شهرستان بوانات، کشمشی، صاحبی و سفید بیدانه است. محصول انگور بوانات علاوه بر مصرف به صورت تازهخوری به صورت کشمش و مویز و آفتابی نیز فرآوری میشود. ایران دهمین تولید کننده میوه انگور در دنیا است.</p>
-
آتش در کشتزار
<p>بسیاری از کشاورزان پس از آنکه محصول گندم، برنج و جو خود را برداشت میکنند، ساقههای باقیمانده گیاهان را آتش میزنند و به اندیشه خود زمین را با هزینهای ناچیز و زمانی کوتاه برای کشت بعدی آماده میکنند. این اتفاق در استان مازندران با آتش زدن کاه در شالیزارها خودنمایی می کند.</p> <p>اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزانند، برخی به غلط تصور می کنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم در کشت دوم را فراهم می کند اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.</p> <p>نابودی موجودات مفید خاک، افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش بازدهی زمین، فرسایش خاک در بلند مدت، کاهش رطوبت خاک و افزایش مصرف آب در طول دوره رشد، آلودگی محیط زیست و بروز بیماریهای تنفسی بخصوص برای کودکان و سالمندان و سفت شدن لایههای خاک و کاهش نفوذ پذیری آن از مهمترین عوارض جبران ناپذیر سوزاندن کاه و کلش در مزارع است.</p>
-
آتش در کشتزار
<p>بسیاری از کشاورزان پس از آنکه محصول گندم، برنج و جو خود را برداشت میکنند، ساقههای باقیمانده گیاهان را آتش میزنند و به اندیشه خود زمین را با هزینهای ناچیز و زمانی کوتاه برای کشت بعدی آماده میکنند. این اتفاق در استان مازندران با آتش زدن کاه در شالیزارها خودنمایی می کند.</p> <p>اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزانند، برخی به غلط تصور می کنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم در کشت دوم را فراهم می کند اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.</p> <p>نابودی موجودات مفید خاک، افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش بازدهی زمین، فرسایش خاک در بلند مدت، کاهش رطوبت خاک و افزایش مصرف آب در طول دوره رشد، آلودگی محیط زیست و بروز بیماریهای تنفسی بخصوص برای کودکان و سالمندان و سفت شدن لایههای خاک و کاهش نفوذ پذیری آن از مهمترین عوارض جبران ناپذیر سوزاندن کاه و کلش در مزارع است.</p>
-
آتش در کشتزار
<p>بسیاری از کشاورزان پس از آنکه محصول گندم، برنج و جو خود را برداشت میکنند، ساقههای باقیمانده گیاهان را آتش میزنند و به اندیشه خود زمین را با هزینهای ناچیز و زمانی کوتاه برای کشت بعدی آماده میکنند. این اتفاق در استان مازندران با آتش زدن کاه در شالیزارها خودنمایی می کند.</p> <p>اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزانند، برخی به غلط تصور می کنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم در کشت دوم را فراهم می کند اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.</p> <p>نابودی موجودات مفید خاک، افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش بازدهی زمین، فرسایش خاک در بلند مدت، کاهش رطوبت خاک و افزایش مصرف آب در طول دوره رشد، آلودگی محیط زیست و بروز بیماریهای تنفسی بخصوص برای کودکان و سالمندان و سفت شدن لایههای خاک و کاهش نفوذ پذیری آن از مهمترین عوارض جبران ناپذیر سوزاندن کاه و کلش در مزارع است.</p>
-
آتش در کشتزار
<p>بسیاری از کشاورزان پس از آنکه محصول گندم، برنج و جو خود را برداشت میکنند، ساقههای باقیمانده گیاهان را آتش میزنند و به اندیشه خود زمین را با هزینهای ناچیز و زمانی کوتاه برای کشت بعدی آماده میکنند. این اتفاق در استان مازندران با آتش زدن کاه در شالیزارها خودنمایی می کند.</p> <p>اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزانند، برخی به غلط تصور می کنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم در کشت دوم را فراهم می کند اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.</p> <p>نابودی موجودات مفید خاک، افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش بازدهی زمین، فرسایش خاک در بلند مدت، کاهش رطوبت خاک و افزایش مصرف آب در طول دوره رشد، آلودگی محیط زیست و بروز بیماریهای تنفسی بخصوص برای کودکان و سالمندان و سفت شدن لایههای خاک و کاهش نفوذ پذیری آن از مهمترین عوارض جبران ناپذیر سوزاندن کاه و کلش در مزارع است.</p>
-
آتش در کشتزار
<p>بسیاری از کشاورزان پس از آنکه محصول گندم، برنج و جو خود را برداشت میکنند، ساقههای باقیمانده گیاهان را آتش میزنند و به اندیشه خود زمین را با هزینهای ناچیز و زمانی کوتاه برای کشت بعدی آماده میکنند. این اتفاق در استان مازندران با آتش زدن کاه در شالیزارها خودنمایی می کند.</p> <p>اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزانند، برخی به غلط تصور می کنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم در کشت دوم را فراهم می کند اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.</p> <p>نابودی موجودات مفید خاک، افزایش مصرف کودهای شیمیایی و کاهش بازدهی زمین، فرسایش خاک در بلند مدت، کاهش رطوبت خاک و افزایش مصرف آب در طول دوره رشد، آلودگی محیط زیست و بروز بیماریهای تنفسی بخصوص برای کودکان و سالمندان و سفت شدن لایههای خاک و کاهش نفوذ پذیری آن از مهمترین عوارض جبران ناپذیر سوزاندن کاه و کلش در مزارع است.</p>