استان کهگیلویه و بویراحمد

  • کنگر کوهی

    کنگر کوهی

    <p>کنگر کوهی نوعی گیاه از گونهٔ کنگر است که به نام‌های کنگر وحشی یا کنگر صحرایی نیز شناخته می‌شود. که در فصل بهار و تابستان به صورت خودرو در دامنه‌ی کوه‌های استان کهگیلویه وبویر احمد رشد می‌کند. برگ‌های این گیاه خاردار و ساقه‌های آن ضخیم است. گیاه کنگر کوهی سرشار از خواص برای بدن و در طب سنتی کاربرد فراوانی دارد. بخشی از روستایان با برداشت این گیاه &nbsp;و عرضه آن در بازار امرار معاش می کنند.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>

  • کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    کاشت ۲ میلیون اصله نهال در گچساران

    <p></p> <p>مراسم کاشت ۲ میلیون نهال اصله نهال در کهگیلویه و بویراحمد در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و نهال در کشور، شنبه (۱۱ آذر ۱۴۰۲) در اراضی ملی استان در شهرستان گچساران برگزار شد.</p>