تولیدات کشاورزی

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • کشت نیشکر

    کشت نیشکر

    <p>عملیات کشت نیشکر در ۱۵ هزار و ۴۷۱ هکتار از مزارع نیشکر در حال انجام است. این عملیات کشاورزی، از اواسط تابستان آغازو تا پایان آن ادامه دارد. در این بازه زمانی، به دلیل گرمای هوای خوزستان، کشت از پنج صبح آغاز و تا ساعت ۱۰ ادامه می‌یابد. کشت قلمه‌ها عمدتاً به‌صورت دستی است؛اخیراً نیز دستگاهی به نام «کارنده نیشکر» طراحی و ساخته شده که پس از پشت سر گذاشتن مراحل اولیه آزمایشی، حرکت صنعت نیشکر را به سمت کشت ماشینی تسهیل خواهد کرد.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن «هەرەوەز» می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن «هەرەوەز» می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    برداشت سماق در مناطق جنگلی سردشت

    <p>سماق سردشت در مناطق شیب‌دار و دیمی و به صورت نهال و پاجوش رشد می کند که به دلیل رنگ و طعم مطبوع آن از سماق‌های بسیار مرغوب در کشور است.</p> <p>مردم این منطقه پیش از فرا رسیدن فصل پاییز (شهریورماه) خوشه‌های خشک سماق را از درختان جدا کرده و پس از آماده کردن آن را به بازار مصرف عرضه می‌کنند.<br /> در مناطق روستایی سردشت برداشت سماق به صورت گروهی و با همکاری اهالی روستا که به آن هەرەوەز می گویند انجام می شود.<br /> سردشت با داشتن حدود هزار هکتار سماق دیم بزرگ تولید کننده این محصول در ایران است.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>

  • برداشت برنج در گیلان

    برداشت برنج در گیلان

    <p>گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است. شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند. گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.</p>