برداشت محصولات کشاورزی

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • «برداشت انبه»

    «برداشت انبه»

    <p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمع‌آوری محصول خود مشغول شده‌اند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بی‌نظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغ‌ها برداشت می‌شود.</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>

  • برداشت گندم در دشت آزادگان

    برداشت گندم در دشت آزادگان

    <p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان&nbsp;آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و&nbsp;بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد.&nbsp;</p>