برداشت محصولات کشاورزی
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
«برداشت انبه»
<p>با شروع فصل گرما، باغداران منطقه با شور و نشاط خاصی به جمعآوری محصول خود مشغول شدهاند و انبه میناب که به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیرش شهرت دارد، نه تنها در بازارهای داخلی جایگاه ویژهای دارد، بلکه به عنوان یک محصول صادراتی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس از مهمترین مناطق تولید انبه در استان هرمزگان هستند و ۶۰ درصد انبه هرمزگان حدود ۲۰ هزارتن به صورت نارس (کَرِنگ، به گویش محلی) از این باغها برداشت میشود.</p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>
-
برداشت گندم در دشت آزادگان
<p>عملیات برداشت گندم در ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع استان خوزستان آغاز شده که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار به کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.خوزستان یکی از قطبهای اصلی کشاورزی ایران محسوب می شود و بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال در حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از مزارع استان برداشت خواهد شد. </p>