برداشت چایی

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>

  • چای ایرانی

    چای ایرانی

    <p>برداشت برگ سبز چای&nbsp;در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود. بر اساس آخرین آمار ۵۵ هزار چایکار در استان‌های گیلان و مازندران وجود دارد و وسعت باغ‌های چای این دو استان حدود ۲۵ هزار هکتار است.</p>