فرآوری زعفران

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>

  • برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    برداشت زعفران از مزارع خراسان شمالی

    <p>برداشت زعفران از مزارع شهرستان فاروج خراسان شمالی هر ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۹ تُن زعفران از حدود پنج هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی برداشت&nbsp;شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.<br /> زعفران در هشت شهرستان خراسان شمالی کشت می‌شود که فاروج رتبه اول را دارد. شرایط مناسب اقلیمی، سازگاری، نیاز آبی کم، عملکرد و درآمد اقتصادی مناسب، ارتقای دانش فنی زعفران‌کاران و سهولت نگهداری آن از عوامل مهم توسعه این محصول صادراتی در استان است. ایران با تولید ۹۰ درصد زعفران دنیا به عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده زعفران شناخته می‌شود.</p>