مزارع کشاورزی

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • مزرعه عروسک ها

    مزرعه عروسک ها

    <p>خدیجه عباسی که در یکی از روستا‌های اردکان یزد در کنار همسر از کار افتاده اش به تنهایی امرار معاش می‌کند، شغل و پناهگاه او ساختن عروسک‌های خلاقانه و بی بدیل است، خلاقیتی که شگفت انگیز و غیر قابل باور است. بانو خدیجه عباسی، مزرعه اش را تبدیل به یک جاذبه فرهنگی کرده است. این بانو با مواد دور ریختنی و بی مصرف، عروسک‌های جذاب و زیبایی می‌سازد. این عروسک‌های جالب که برآمده از خلاقیت بانوی تنهای اردکانی در یک مزرعه است، از پس داستان‌ها و قصه‌های دلنشینی به وجود آمده که محیطی جالب و جذاب را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورده است</p>

  • مزرعه عروسک ها

    مزرعه عروسک ها

    <p>خدیجه عباسی که در یکی از روستا‌های اردکان یزد در کنار همسر از کار افتاده اش به تنهایی امرار معاش می‌کند، شغل و پناهگاه او ساختن عروسک‌های خلاقانه و بی بدیل است، خلاقیتی که شگفت انگیز و غیر قابل باور است. بانو خدیجه عباسی، مزرعه اش را تبدیل به یک جاذبه فرهنگی کرده است. این بانو با مواد دور ریختنی و بی مصرف، عروسک‌های جذاب و زیبایی می‌سازد. این عروسک‌های جالب که برآمده از خلاقیت بانوی تنهای اردکانی در یک مزرعه است، از پس داستان‌ها و قصه‌های دلنشینی به وجود آمده که محیطی جالب و جذاب را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورده است</p>

  • مزرعه عروسک ها

    مزرعه عروسک ها

    <p>خدیجه عباسی که در یکی از روستا‌های اردکان یزد در کنار همسر از کار افتاده اش به تنهایی امرار معاش می‌کند، شغل و پناهگاه او ساختن عروسک‌های خلاقانه و بی بدیل است، خلاقیتی که شگفت انگیز و غیر قابل باور است. بانو خدیجه عباسی، مزرعه اش را تبدیل به یک جاذبه فرهنگی کرده است. این بانو با مواد دور ریختنی و بی مصرف، عروسک‌های جذاب و زیبایی می‌سازد. این عروسک‌های جالب که برآمده از خلاقیت بانوی تنهای اردکانی در یک مزرعه است، از پس داستان‌ها و قصه‌های دلنشینی به وجود آمده که محیطی جالب و جذاب را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورده است</p>

  • مزرعه عروسک ها

    مزرعه عروسک ها

    <p>خدیجه عباسی که در یکی از روستا‌های اردکان یزد در کنار همسر از کار افتاده اش به تنهایی امرار معاش می‌کند، شغل و پناهگاه او ساختن عروسک‌های خلاقانه و بی بدیل است، خلاقیتی که شگفت انگیز و غیر قابل باور است. بانو خدیجه عباسی، مزرعه اش را تبدیل به یک جاذبه فرهنگی کرده است. این بانو با مواد دور ریختنی و بی مصرف، عروسک‌های جذاب و زیبایی می‌سازد. این عروسک‌های جالب که برآمده از خلاقیت بانوی تنهای اردکانی در یک مزرعه است، از پس داستان‌ها و قصه‌های دلنشینی به وجود آمده که محیطی جالب و جذاب را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم آورده است</p>