برداشت محصولات کشاورزی

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • فصل برداشت گندم

    فصل برداشت گندم

    <p>برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید&nbsp; ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود. کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • چای لاهیجان

    چای لاهیجان

    <p>چای محبوب‌ترین نوشیدنی گرم بین ایرانی ها است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار با سبزی معطر بی‌نظیرش از هر جای این شهر عطر آن به مشام می‌رسد.</p> <p>لاهیجان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای ایرانی محسوب می‌شود و دارای کشتزارهای وسیع بوته‌های چای بر تپه‌ ماهور‌های آن و کارخانه‌های چای است. این شهر به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه که خوش عطرترین چای ایرانی می‌باشد، دارا است.</p> <p>برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می‌کنند. از این میزان محصول حدود ۳۰ هزار تن چای خشک استحصال می‌شود.</p>

  • فصل نشا برنج

    فصل نشا برنج

    <p>همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار کشاورزان و برنج کاران مازندرانی اقدام به آب بستن و آماده سازی زمینهای کشاورزی جهت کاشت برنج می کنند.&nbsp; برنج به دو صورت سنتی و مکانیزه کاشت می شود. نشا کاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن جوانه برنج که پیش از این در خزانه آماده شده در زمین کشت می‌شود.</p>

  • فصل نشا برنج

    فصل نشا برنج

    <p>همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار کشاورزان و برنج کاران مازندرانی اقدام به آب بستن و آماده سازی زمینهای کشاورزی جهت کاشت برنج می کنند.&nbsp; برنج به دو صورت سنتی و مکانیزه کاشت می شود. نشا کاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن جوانه برنج که پیش از این در خزانه آماده شده در زمین کشت می‌شود.</p>

  • فصل نشا برنج

    فصل نشا برنج

    <p>همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار کشاورزان و برنج کاران مازندرانی اقدام به آب بستن و آماده سازی زمینهای کشاورزی جهت کاشت برنج می کنند.&nbsp; برنج به دو صورت سنتی و مکانیزه کاشت می شود. نشا کاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن جوانه برنج که پیش از این در خزانه آماده شده در زمین کشت می‌شود.</p>