ماهی ها

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • مردم ایران زمین؛ رضوانشهر
  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • صید ماهیان استخوانی در خزر

    صید ماهیان استخوانی در خزر

    <p>صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.۵۴ شرکت تعاونی صیادی پره با چهار هزار و ۲۰۰ صیاد مشغول صید هستند و هر یک از پره ها به طور معمول روزانه تا سه بار پره کشی را انجام می دهند. به طور معمول فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر از اواسط ماه مهر شروع می شود و تا اواخر فروردین و گاهی تا اواسط اردیبهشت بسته به شرایط آب و هوایی ادامه می یابد.</p>

  • بازار ماهی فروشان بندرعباس

    بازار ماهی فروشان بندرعباس

    آژانس عکس ایرنا- 4 تیر 1399- بازار جدید ماهی فروشان بندرعباس طبق آخرین استاندارهای بهداشتی روز دنیا و با نمایی زیبا و تلفیقی از سنتی و مدرن احداث شده است، همچنین این بازار به مساحت ۲۵ هزار متر مربع و با ۲۰۰ غرفه عرضه آبزیان است

  • جاذبه های دیدنی جزیره کیش

    جاذبه های دیدنی جزیره کیش

    <p>آژانس عکس ایرنا - 9 فروردین 1389 -&nbsp;برای بسیاری از گردشگران، سفر به جزیره کیش محدود به بازارها و تفریحات دریایی نیست&nbsp; و تهیه و طبخ ماهی‌های تازه نیز جذابیت‌های خاص خود را دارد.&nbsp;بازار ماهی کیش از سال ۷۶ به سبک سنتی و سرباز فعالیت خود را آغاز کرده ولی امکانات این بازار مخصوصا در روزهای شلوغ پاسخگوی مشتریان نیست. این مساله سازمان منطقه آزاد کیش جزیره را بر آن داشته تا در دی ماه ۹۲&nbsp;بازار جدید ماهی فروشی سر پوشیده که مجهز به سیستم خنک کننده نیز هست،&nbsp;افتتاح نماید.&nbsp;</p>

  • جاذبه های دیدنی جزیره کیش

    جاذبه های دیدنی جزیره کیش

    <p>آژانس عکس ایرنا - 9 فروردین 1389 -&nbsp;برای بسیاری از گردشگران، سفر به جزیره کیش محدود به بازارها و تفریحات دریایی نیست&nbsp; و تهیه و طبخ ماهی‌های تازه نیز جذابیت‌های خاص خود را دارد.&nbsp;بازار ماهی کیش از سال ۷۶ به سبک سنتی و سرباز فعالیت خود را آغاز کرده ولی امکانات این بازار مخصوصا در روزهای شلوغ پاسخگوی مشتریان نیست. این مساله سازمان منطقه آزاد کیش جزیره را بر آن داشته تا در دی ماه ۹۲&nbsp;بازار جدید ماهی فروشی سر پوشیده که مجهز به سیستم خنک کننده نیز هست،&nbsp;افتتاح نماید.</p>