باغداری
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
فصل رقص خوشههای انگور
<p>باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند.<br /> در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند.<br /> خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. <br /> کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. <br /> انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. <br /> یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>
-
برداشت پسته در زنگی آباد
<p>استان کرمان قطب پسته ایران است که در اکثر شهرستانهای آن ازجمله رفسنجان، زرند، شهربابک، زنگیآباد و بخشهای کوچکتر این محصول کشت و برداشت و به شهرها و کشورهای دیگر ازجمله آلمان و انگلیس و... صادر میشود. خشکسالی و کمبود آب بزرگترین مشکل کشاورزان است، هر ساله ده ها هکتار از باغات پسته به علت کمبود آب خشک می شوند.</p> <p>زنگی آباد شهری در بخش مرکزی استان کرمان است که در ۱۷ کیلومتری شمال شهر کرمان واقع شده است. ارقام شاخص پسته این شهر اکبری، بادامی، احمد آقایی، فندقی، کله قوچی و... است.</p>