فصل رقص خوشههای انگور باغداران میاندوآبی در این فصل خوشه های انگور را از تاکستان برداشت و به روش های سنتی به کشمش تبدیل می کنند. در این روش ابتدا خوشه های انگور را با طناب های ۲ الی سه متری وصل کرد و پس از قرار دادن در مایع مخصوصی به نام تیزآباد آن را آویزان می کنند. خوشه های انگور پس از ۱۵ الی ۲۰ روز خشک شده و به کشمش تبدیل می شود. کشمش تولید شده به این شیوه سنتی مشتریان خاصی در بازارهای داخلی و خارجی بویژه کشور روسیه دارد. انگور دومین محصول باغی میاندوآب است و بیش از یک هزار و ۶۴۰ هکتار از باغ های شهرستان به این محصول اختصاص دارد و پیش بینی برداشت امسال انگور ۳۰ هزار تُن است. یک هزار و ۷۰۰ بهره بردار باغی در امر برداشت انگور و تولید کشمش در میاندوآب فعالیت می کنند. شناسه :171433453 خبری | خبری | 4752x3168 jpg 13 MB 3 قیمت کیفیت 4752x3168 ۷٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال زمان عکاسی یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ لینک عکاس: Abdollah Rahmani برچسب ها انگور باغداری شهرستان میاندوآب کشمش