پخت نان

  • سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان

    سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان

    <p>مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور «مسعود امامی یگانه»&nbsp;استاندار اردبیل و مهمانانی از کشورهای ترکمنستان، قزاقستان و ترکیه&nbsp;در منطقه جعفرآباد شهرستان بیله سوار برگزار شد.</p>

  • سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان

    سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان

    <p>مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور «مسعود امامی یگانه»&nbsp;استاندار اردبیل و مهمانانی از کشورهای ترکمنستان، قزاقستان و ترکیه&nbsp;در منطقه جعفرآباد شهرستان بیله سوار برگزار شد.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    دومین جشنواره ملی نان در کرمان

    <p>دومین جشنواره ملی نان، با حضور ۲۷ استان کشور و ۱۵ شهرستان استان کرمان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه با ۲۵۰ غرفه در پارک «مادر» شهر کرمان میزبان علاقه‌مندان است. نان کامل، زندگی سالم، نان کامل از نگاه متخصصان طب سنتی، غرفه آموزش تئوری پخت نان و همایش روز جهانی غذا از جمله برنامه‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شوند.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>

  • نانِ بلوط

    نانِ بلوط

    <p></p> <p>نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود.</p>