نانِ بلوط نانِ بلوط (کَلگ) نوعی نان است که از گذشته های دور با استفاده از میوه بلوط و به عنوان وعده غذایی و خاصیت دارویی در میان مردم زاگرس نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته میشود. برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس در تنور پخته می شود. شناسه :170790870 کهگیلویه و بویر احمد مستند | 7008x4672 jpg 21 MB 3 قیمت کیفیت 7008x4672 ۷٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال زمان عکاسی چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ لینک عکاس: Bahar Bahadoran برچسب ها استان کهگیلویه و بویراحمد پخت نان جنگل های زاگرس خاصیت دارویی نانِ بلوط