استان گیلان

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

    <p>آتش سوزی بامداد پنجشنبه ( ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت واقع در غرب گیلان منجر به&nbsp;خسارت گسترده و از بین رفتن&nbsp; ۱۲۰ خانه، مغازه و واحد اقامتی شد..</p> <p>روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری رشت در دهستان چوبر در منطقه سردسیری و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که به سبب وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان گردشگران و زائران است.</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی 15 روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>

  • ماهی دودی

    ماهی دودی

    <p>ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود.<br /> فرآیند دودی کردن ماهی&nbsp; طی ۱۵ روز&nbsp; و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است .</p>