ماهی دودی ماهی های دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی ها و مزه گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود. دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی 15 روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی شده در انبار دود خانه ،انجام می شود. در گذشته گیلان حدود 65 انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها بطور قابل توجهی کاهش یافته است . شناسه :171084390 رشت، گیلان، ایران مستند | 5184x3456 jpg 4 MB 15 قیمت کیفیت 5184x3456 ۷٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال زمان عکاسی سهشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ لینک عکاس: Mojtaba Mohammadi برچسب ها استان گیلان دودخانه سنتی دودی کردن ماهی ماهی دودی ماهی ها ماهی های دریای خزر ماهیگیری کارگاه ماهی دودی